Kalenderen og mange andre app på din iPad hænger sammen med Kontakter.
Så lad os hurtigt kikke på denne app
På min iPad er der intet i KONTAKTER
Jeg opretter en person.

Du har sikkert oprettet mange kontakter tidligere, men nu er det alvor, så sikre dig at du har de nødvendige oplysninger klar.
Fornavn, Efternavn, bopæl med postnummer og det hele, samt fødselsdag og fødselsår. Med året indsat får du forærende hvor gammel personen bliver.

Jeg kan garentere dig at du bliver populær når du ringer op og siger tillykke med de 42 år.
Når jeg siger “alvor” så er det fordi mange apps griber ind i andre apps netop med data fra den ene.
Eksempel: Jeg inddaterer en test person med mit navn i kontakter, og siger at han har fødselsdag 1. maj og er født i 1997 (så det er ikke mig.

Jeg viser at kontakter hænger sammen med flere vigtige app, så som kalender, mail, foto, facetime, kort, beskeder og Siri,
Denne sammenhæng mellem f.eks. Foto og Kontakter, medfører at de personer du identificerer i Fotos får de rigtige navne koblet op til samtlige billeder med den samme person. Det er (desværre) muligt at give en person præcis det navn man ønsker. før jeg selv fik styr på det havde jeg billeder af mig selv hvor jeg hed: Bent, Bent E. og Bennt (fejlstavet). Det giver problemer med at finde de rigte billeder frem. Kontakter sikrer en rigtig og koncistent navngivning.

Episoden viser sammenhæng mellem Kontakter og mange af de generelle apps din iPad er født med.

Hvis du spørger Siri: hvem er jeg?
Så ved hun det ikke fra start, men hun hjælper dig derhen hvor du kan identificere dig for Siri, så når du spørger: hvem er jeg? så svarer hum rigtigt. Dette er vist i episoden.

Kontakter er fundamentet for alle data på din iPad.

 

close

Hvert nyhedsbrev har en direkte link til den nye episode.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.