Jeg har tidligere lavet noget med iCloud, dette skal være en opsamling og en generel episode, der sætter brugeren i stand til at bruge denne sky.

Der vil blive snakket om dit Apple ID, hvis du er i tvivl om det så tag episoden “Apple ID”, der gennemgår hvad det er. Episode er papirbaseret og kan printes ud,

Hvad er iCloud?
Det er bare lagetplads på internettet – din eksterne harddisk, bare flyttet ud et eller andet sted på nettet.
Den kan bruges til at gemme dine data.
Du har allerede i mange år brugt en cloud, eller som man også siger en sky til din email. så der er ikke noget nyt ud over det at du nu kan gemme andet end dine mails på din iCloud.

Der er mange skyer, iCloud er Apples, OneDrive er Microsofts og endelig er der Dropbox som er sig selv.

Det enkle råd er brug iCloud hvis du har en iPad og en iPhone og evt. en Macbook. Hvorfor? Fordi den er skræddersyet netop dit de nævnte produkter – og så er jeg slet ikke kommet ind på billeder (episode på vej).

Er du i tvivl om dit Apple ID, så gå til AppleID.Apple.com
Her kan du styre dit Apple ID eller oprette et nyt.
Du skal være klar over at såfremt du opretter et nyt vil alle de køb du har foretaget på det gamle, som du evt. har glemt være “tabt”, eller lad os sige være væk indtil du kommer på hvad dit Apple ID var!!!!

Så det vil normalt være bedst at du erkender at du har glemt det og beder om en ny adgangskode til det.
Når jeg siger “Det”, så er det fordi brugernavnet er altid en email addresse i et Apple ID, så det kender du, men passwordet er glemt.

I denne episode springer jeg fra iPad til computer og tilbage igen, det er fordi jeg gerne vil være sikker på at du forstår at bruge din iCloud konto, såvel på en iPad som på en computer.

NB. De sikkerhedskopier du tager på din iPad gemmmes også på iCloud, så bliver den iPad taget eller går i stykker kan du genskabe din gamle iPad på en ny iPad via sikkerhedskopierne! (se episoden: back-up som er på vej)

Episoder er på ca. 10 min, sidder du på en hurtig internetforbindelse, så skulle du blive fri for at videoen ind i mellem stopper.

close

Hvert nyhedsbrev har en direkte link til den nye episode.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.