Frigør plad på din iPad - juli 2020

Det hedder "Fjern app" - eller Offload app (internationalt)
Offload_shown

Apple har et smart trick, de kalder det "offload apps" på dansk hedder det "Fjern app".

Den danske forklaring gør en nervøs, den engelske, siger bare at du "løfter app'en af".

App der ikke bruges kan automatisk "afløftes". På skærmen kommer der et lille symbol (pil ud af sky) der viser at denne app er fjernet.

I samme øjeblik du tapper på en "fjernet" app downloades den og alt er som før, det gælder indstillinger og evt. data.

NB. Slet og Fjern er altså meget forskellige!

Fordel? STOR

Ulempe? LILLE

Se guiden, klik på "Få mere plads" herunder.

hilsen

Bent

brug din tablet
Unsubscribe | Manage subscription
Kongevejen 22, 3450 Allerød, Danmark!